Huhtikuun jäsentiedote

  • 5.4.2016
URAKKA:

Urakka on taas edennyt ja runkolinjat karavaanialueelta vuolahden tielle alkavat olla valmiit. Myös Kuusiston puolella olevat Rövarholmantien runkolinjat ja kiinteistöt ovat työnalla ja matka etenee kohti piikasunttia ja siitä pohjoiseen menevää ranta-aluetta pitkin aina Vuolahdentien perälle asti. Rakentamisessa lähestytään jo puoltaväliä. Kalliota on tähän mennessä louhittu noin 136 kuutiota.

Kaivuutöiden jälkeistä siistimistä tullaan tekemään vielä joten siltä osin useat kohdat ovat vielä vaiheessa vaikka putket ovatkin jo piilossa. Esimerkiksi venttiilien karat tullaan tiealueella lyhentämään ja peittämään valurautakansin jotta niittokoneet pystyvät siivoamaan tienvierustoja aiheuttamatta vahinkoa järjestelmällemme.
ETENEMINEN:

Urakoitsija pyysi päästä jo Rövarholmaan ensi viikolla. Tämä pyyntö tuli meille hieman nopeasti emmekä ole siellä vielä linjoja merkinneet, mutta tulemme niitä viikonlopunaikana merkitsemään. Jos pääsette viikonloppuna Rövarholmassa käymään niin olkaa minuun yhteydessä, varsinkin jos teillä on jotain erityistä huomioitavaa linjan ja pumppaamon/liittymähaaran suhteen. Reitti etenee lähtökohtaisesti oheisen suunnitelman mukaisesti. Pieniä muutoksia saattaa tulla, mutta päälinjat ovat nuo. Joidenkin kiinteistöjen kanssa ollaankin jo keskusteltu, mutta ei kaikkien.

Rövarholmassa kaivaminen alkaa Rövarholmantie 122 sekä Rövarholmantie 64 kiinteistöistä . Kaivuut aloitetaan juuri näistä linjojen päistä. Ryövärintien päästä kaivuut aloitetaan myöhemmin, mutta linjat pyritään nyt jo merkkaamaan.

AIKATAULU:

Kaikenkaikkiaan urakka etenee aikataulussa. Muutamia epäselviä kohtia meillä vielä on ratkaistavana. Nämä saattavat aiheuttaa viivästystä palvelujen kytkennässä ainakin joillekin kiinteistöille.

TIEALUEET:
Olemme edelleen toiveikkaita että löydämme teknis-taloudellisesti sopivan ratkaisun teiden alittamisesta ilman että liikenne joudutaan katkaisemaan. Tästä tiedotamme hyvissä ajoin.

Lisäksi haluamme muistuttaa että pidetään siellä tiellä vauhdit kurissa ja ollaan tarkkaavaisia. Koneita saattaa olla tiellä joko siirtymässä tai suorittamassa tiensuuntaista kaivuuta!

OSUUSKUNTAKOKOUS:

Osuuskuntakokouksen tarkkaa päivämäärä emme ole vielä lyöneet lukkoon, mutta pyrimme sen pitämään toukokuussa. Samalla pidetään luonnollisesti tiedotus ja kyselytilaisuus.