Hyvää Joulua 2020

  • 16.12.2020

HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2021

Vuolahden vesiosuuskunnan hallitus toivottaa kaikille jäsenilleen sekä heidän läheisilleen hyvää joulua ja menestyksekästä vuotta 2021. Kuluva vuosi on ollut Korona-pandemian takia hyvin poikkeuksellinen. Joulun viettoon varaudutaan nyt olosuhteissa, jotka eivät mahdollista monia joulun viettoon kiinteästi kuuluvia ja jo perinteiksi muodostuneita tapahtumia ja joulunviettotapoja.

Toivottavasti voimme näissäkin olosuhteissa viettää arkisten kiireiden välillä rauhoittavaa ja tunnelmallista joulun aikaa ja että tuleva vuosi on Koronan osalta valoisampi ja voimme ainakin asteittain palata aikaisempaan normaaliin elämään.

Joulun valmistelujen käytännön toimissa on tärkeää pitää mielessä myös vesihuoltoon kuuluvat asiat. Tärkein mielessä pidettäviä sääntö on, ettei viemäriin saa laskea minkäänlaista rasvaa. Kinkkurasvan lisäksi tämä koskee myös muita rasvoja. Rasvan johtaminen viemäriin vaurioittaa viemärin laitteita, joka johtaa viemärin käytön keskeytymineen ja käyttäjän korvausvastuuseen. Ylipäätänsä on syytä pitää mielessä sitovat ohjeet siitä, mitä aineita viemäriin saa johtaa ja mitkä eivät kuulu viemäriin. Ohje on luettavissa osuuskunnan nettisivulla.

Hallitus tiedottaa myös, että vesiyhtymään kuuluvien yhteisöjen ja kuolinpesien hallussa olevien kiinteistöjen liittymien jäsentiedot tarkistetaan. Jokaisella jäsenenä olevalla yhteisöllä ja kuolinpesällä tulee olla nimetty edustaja, joka vastaa palvelujen käyttämisestä. Yhteisöjen osalta tämä tarkoittaa virallista edustajaa kuten yhtiön osalta kaupparekisteriin merkittyä vastuuhenkilöä ja kuolinpesän osalta sen osakkaiden valtuuttamaa henkilöä.