Häiriö- ja huoltotilanteet

  • 14.10.2016

Osuuskunnan syksy on edennyt rauhallisesti ja reilu puolet täysliittymistä on otettu käyttöön.

Carunan sähköverkon muutostyöt saattavat aiheuttaa häiriötä ja sen seurauksena voi pumppaamon hälytys mennä päälle. Tämä saattaa johtaa sulakkeen laukeamiseen. Tilanne on itse helposti korjattavissa tarkistamalla onko automaattisulake lauennut ja kytkemällä virta uudestaan päälle. Onkin ajankohtaista muistuttaa toimenpiteistä koskien mahdollisia häiriötilanteita.

1. Lopettakaa viemärin käyttö tai rajoittakaa sitä.
2. Tarkistakaa ensin että pumppaamon sulake ei ole lauennut.
3. Lähettäkää tekstiviesti huoltomies Jani Elolle 050 411 7009. Kirjoittakaa kuka viestittää ja mitä asia koskee. Jani ei ehdi seuraamaan kaikkia puheluita, mutta tekstiviesti jää talteen ja hän on yhteydessä heti kun suinkin pystyy.

Pumppaamo pystyy ottamaan vastaan noin 200 litraa jätevettä ilman että välitila täyttyy. Kokonaisuudessaan jätevettä mahtuu noin 500 litraa jonka jälkeen jätevesi purkautuu pumppaamon kannen alta maastoon. Eli jos pumppaamoon tulee häiriö, niin rajoittakaa viemäriin juoksutettava veden määrä vain välttämättömään. Yksi vessan veto on noin 4-5 litraa.
Mikäli olette ottaneet pumppaamon käyttöön, mutta ette ole asennusdokumenttia meille toimittaneet, niin tehkää se viipymättä.

Nyt toivotamme hyvää viikonloppua!

Vuolahden vesiosuuskunta